Utendørs matlaging

Ofte er det godt å kose seg litt ekstra på tur, og for meg kommer den ekstra kosen ofte i form av noe godt å spise. Da jeg var yngre, hadde mormor alltid med seg en pose full av sjokolade, non-stop eller drops på tur. Hvis motivasjonen dalte litt underveis, visste jeg at mormor alltid hadde posen klar – og vips, så kom energien tilbake. Gjennom årene har jeg laget alt fra pølser og burgere til mer avanserte retter som pasta bolognese, biff med saus og poteter – til og med vafler har stått på menyen!

Det beste med å lage mat ute er at du ikke trenger mye for å få det til. Ofte kommer du langt med bare en pakke fyrstikker og en kniv. Men hvis du har litt erfaring, er et stormkjøkken gull verdt. Og hvis du vil gjøre det enkelt, kan en termos med varmt vann gjøre susen.

Vi stekte eggerøren over bålet og tilsatte skinke, paprika og løk. Til slutt toppet vi med gode ostebiter. Pass på å røre jevnlig, så det ikke brenner seg!